fbpx

Så får du en mer effektiv logistik i ditt företag

Dela med dig:
artikel-effektiv-logistik-telme

Att ha effektiv logistik ska underlätta och förbereda ditt företag för en bättre, mer digitaliserad framtid.

På Telme har vi jobbat med effektiv logistik sedan långt tid tillbaka. Vi vet hur svårt det kan vara att hålla koll på materialflöden, resurs-, informations- och monetära flöden. Det underlättar inte för företag när allt är utskrivet på papper. Vi vill få dig som företag att bli mer digital och se till att hjälpa dig att arbeta både smartare, miljövänligare och effektivare i ditt dagliga arbete.

Effektiv logistik är av stor vikt när det kommer till både lönsamhet och utveckling på företaget. Vi vet att det alltid finns utrymme för förbättring. Med hjälp av Telme kan vi underlätta processerna från start till slut för dig. Vilket innebär mindre arbetstid och smartare kommunikation inom företaget. Vårt system är väldigt flexibelt och kan enkelt justeras efter ditt företags behov. Detta gör det möjligt för dig som företag att anpassa vad som passar just dig och ditt arbetsflöde.

Som ett resultat av effektiv logistik, kan ta hand om all kommunikation som sker i företaget på en och samma plats. För att du enklare ska förstå hur och med vad du kan få med hjälp av Telme vill vi ge dig några exempel:

  • Beställningar/order
  • Planering
  • Kommunikation med föraren och kunden
  • Uppföljningar
  • Flödet i processerna för leveranser
  • Fakturering
  • Automatisering
  • Statistik och uppföljning

Med hjälp av de rätta verktygen i vårt system kan du enkelt få en mer effektiv logistik och få lägre kostnader, lägre risker, mindre admin och få total kontroll.

I grund och botten handlar det om att digitalisera all sin kommunikation. Att samla allting på ett och samma ställe, molnbaserat, kommer att underlätta processen på så många plan. Det handlar om att uppnå en så hög effektivitet som möjligt, genom att planera, genomföra, kontrollera och lagra på ett och samma ställe, för att du ska få mer tid till annat.

Se vår video om Telme Logistiksystem

Logga in på TelMe

Här loggar du in i de olika TelMe-applikationerna

OBS! Om du behöver hjälp med din inloggning eller hur man använder TelMe, ska du vända dig till kontaktpersonen hos din arbetsgivare.