fbpx

Arbetsordersystem – 4 fördelar med att ha ett

Dela med dig:
smidigt-arbetsordersystem

Därför bör du ha ett fungerande arbetsordersystem

Total koll på ordrar som kommer in, på fakturor som inte får missas och på att tidrapporteringen sköts. Ja, det finns många fördelar med att ha ett fungerande arbetsordersystem. Hos oss kan du testa fördelarna gratis i appen i 30 dagar! Om du inte riktigt är där ännu, pratar vi om fyra fördelar i det här inlägget.

Full tillgång till prislistor och artiklar


I ett fungerande arbetsordersystem bör man ha full kontroll över sina prislistor och artiklar. Detta är en självklarhet hos Telme. Hos oss har du tillgång till både aktuella prislistor och artikelregister, med möjligheten att ändra uppgifter om det sker eventuella förändringar. Dessutom är det väldigt enkelt att klicka i om ordern antingen ska faktureras eller om det behövs läggas till viktig information i ordern.

Förenkla fakturering!


Total kontroll på allt, innebär att man inte missar sina fakturor. Genom att följa ordern i ditt arbetsordersystem från start till slut, får du bättre överblick på extra kostnader, händelseförlopp under arbetets gång och intäkter som är kopplade till projektet. Det här gör att faktureringen kommer att bli lättare än någonsin. Genom enkla klick har du sparat flera timmar som egentligen skulle gjorts manuellt. Det är med andra ord både enkelt och effektivt, vilket ger dig mer tid till annat. Dessutom har du blivit av med allt pappersarbete på kontoret, vilket är en bonus i sig.

Aktivitetsloggen förbättras


Eftersom det i många företag finns personal ute på fält, är det viktigt att ha ett arbetsordersystem som fungerar för tidrapportering och protokoll. För att underlätta för dina medarbetare kan de i vår app, enkelt skriva in om det skett något viktigt ute på uppdraget. Saker som avvikelser, tider, slutfört uppdrag eller aktiviteter, kan enkelt rapporteras in i appen. Allt för att göra processen enklare.

I Telmes system är det enkelt för dig att både administrera och hantera olika uppdrag samtidigt. Dessutom är det smidigare att få kontroll på allt från planering till fakturering. Nu är tiden för att sluta tappa bort extra timmar, nytt material och fakturor, börja istället arbeta med ett enklare system som passar dig och dina behov. Se till att all dokumentation och information ligger på samma ställe. Genom att göra detta får du som hos Telme, mer tid till annat.

Vill du fortfarande veta mer om hur det fungerar? Läs mer i det här inlägget!

Logga in på TelMe

Här loggar du in i de olika TelMe-applikationerna

OBS! Om du behöver hjälp med din inloggning eller hur man använder TelMe, ska du vända dig till kontaktpersonen hos din arbetsgivare.