fbpx

telme.se

TelMe™ produkter

Våra lösningar

Mer tid till annat

Telme™ Produkter

Fastighet

Din digitala verktygslåda för myndighetsbesiktning, rondering, leverantörkontroll och energiuppföljning för dina fastigheter.

Logistik

Kompletta digitala verktygslådan för logistik, fordons­parker och transporter. Funktioner för bland annat scheman, differentierad prissättning, mobil rapportering och kommunikation via SMS och e-post .

Vi har även andra lösningar

Här hittar ni några av våra övriga Telme™ Produkter

Human Resources (HR)

Telme Human Resources är personal- och resurshanteringssystemet som ger dig optimalt stöd i din planering.

Vikarie

Telme Vikarie hjälper dig att snabbt tillsätta vakanta tjänster. Det är enkelt, sparar tid och resurser samt ger resultat med hög kvalitet. TelMe Vikarie används inom vård och omsorg samt barn och skola i flera kommuner runt om i landet.

Jobbansökan

Med Telme Jobbansökan kan du lätt bygga upp en sökbar databas av personer som passar till olika tjänster i din verksamhet.

Event & Konferens

Telme Event & Konferens är ett komplett verktyg för hantering av deltagare på event och konferenser. Systemet ger en bra överblick samtidigt som det medför en ökad tillgänglighet för deltagarna.

TickIt

Med Telme TickIT får du ett komplett biljettsystem med anpassade automater, betalningslösning, administrativa gränssnitt och driftövervakning.

Smart Integration

Smart Integration är Telmes modul för integration med de mest använda adminstrativa systemen på marknaden.

Telme Go - Verktygslådan

Telme är en digital verktygslåda full med funktioner och API:er. Du får jobba i en avancerad dynamisk logistikplattform med ett stort miljötänk. Den är helt verksamhetsanpassad och ger stora tidsbesparingar i administrationen varje månad för kontoret, kunden och chaufförerna.

Integration & Partners

TelMe arbetar tillsammans med flera olika aktörer för att kunna tillhandahålla de bästa lösningarna.

Logga in på TelMe

Här loggar du in i de olika TelMe-applikationerna

OBS! Om du behöver hjälp med din inloggning eller hur man använder TelMe, ska du vända dig till kontaktpersonen hos din arbetsgivare.