fbpx

Logistik och transport – hur underlättar vi arbetet?

Dela med dig:
telme-logistik-och-transport

Inom transport och logistik handlar det dagliga arbetet om att hitta ett logistiksystem som fungerar.

TelMe logistiksystem baseras på att kommunikation mellan transport och logistik blir ett. Kommunikation är för oss på TelMe vad som gör ett flöde smidigt och enkelt att arbeta med. Det är därför en av den viktigaste grundstenen till vårt logistiksystem. Vi underlättar för transportledningar som behöver få bättre kontroll på hela verksamheten och på sina pappershögar.

Vad kan du förvänta dig inom logistik och transport?

I vårt logistiksystem kan du enkelt bli av med administrationsarbete som tar upp för mycket av din tid. Vi arbetar för att transportföretag enkelt ska kunna hantera allt på samma ställe. Vårt system hanterar allt från den faktiska ordern till fakturering. Nedan finns några exempel på vilka funktioner du kan använda dig av hos oss:

Beställningen

Genom att ha full kontroll över hela beställningen på ett och samma ställe är det enkelt att gå in och titta på innehållet i den ordern du arbetar med. Undvik allt pappersarbete och följesedlar som hamnar i pärmar, för att istället ha allt i ett webbaserat system.

Planeringen för transport och logistik

För att få en tydligare överblick på planering och tidsintervall har vi skapat en funktion. Den här funktionen möjliggör ett smidigare arbetssätt för dina projekt. Genom att nå allt på samma ställe blir det enklare att planera ordrar, personal och transporter.

Kommunikationen med förare och kund

För att ledningen ska kunna sköta trafiken på bästa sätt är kommunikationen med förare och kund viktig. På grund av detta, har vi utformat ett logistiksystem där alla som behöver, ska kunna ställa frågor som dyker upp under dagen och där man alltid har tillgång till den information man kan komma att behöva.

Flödet i processerna för leveranser

Det finns olika sätt att strukturera upp sina processer på. Vi vet att det är viktigt för företag att sätta sin egen prägel på detta. Därför ger vi möjligheten att utforma funktioner, layouter och processer till företagets egna behov. I vårt system kan du enkelt få en bra överblick över flödet med transport och logistik så att arbetsflödet blir så behovsanpassat som möjligt.

Fakturering

Med hjälp av TelMe kan du enkelt hantera fakturor och fakturering på ett och samma ställe. Aldrig har det varit så enkelt att slippa allt pappersarbete. Med systemet kan du istället spara tid till annat som kan kännas prioriterat vid stunden.

Statistik och uppföljning

Ur ett effektivitets-och miljöperspektiv har du möjligheten att analysera hur olika transporter har genomförts. Med enkelhet kan du granska möjligheter för att i företaget få bättre arbetseffektivitet, samt ta fram bränslejournaler för visa på om företaget kan ändra på något ur ett miljöperspektiv.

Tack vare att vi har ett webbaserat och molnbaserat logistiksystem blir det enkelt för dig och ditt företag, att ta med sig jobbet oberoende av plats. Vårt mål med systemet för transportbranschen är att transport och logistik ska fungera och underlätta arbetet för alla inom företaget, samt kund. Helt enkelt nutidens logistiksystem för transportbranschen som ger dig mer tid till annat.

Vill du komma i kontakt med oss, eller möjligtvis testa vårt system i 30 dagar gratis? Hör av dig till oss här eller klicka på den här länken för att signa upp dig för en gratisperiod!

Logga in på TelMe

Här loggar du in i de olika TelMe-applikationerna

OBS! Om du behöver hjälp med din inloggning eller hur man använder TelMe, ska du vända dig till kontaktpersonen hos din arbetsgivare.