TelMe™ TickIt

- ett komplett biljettsystem

Med TelMe TickIT får du ett komplett biljettsystem med anpassade automater, betalningslösning, administrativa gränssnitt och driftövervakning.

Anpassningsbar biljettautomat

Automaten anpassas efter er grafiska profil och försäljningsställe, inklusive det användarvänliga gränssnittet på pekskärmen. Gränssnittet har tydliga knappar för olika biljettyper och funktioner, och leder dig igenom köpet steg för steg. Automaten har språkstöd som låter dig byta språk direkt på skärmen.

Backoffice

Ett avancerat administrativt gränssnitt ger dig full översikt över betalningar och statistik. Du styr enkelt alla parametrar såsom kostnad, antal och hur varje köp ska hanteras. Man kan på ett lätt sätt lista och visa kvitton från terminalen.

Tekniken

Vi levererar både fast anslutna terminaler och wifi- eller 3G-kopplade terminaler. NETS kortläsare är installerad i automaten för att hantera köp med betalkort.

Driftövervakning

Terminalen har inbyggd bevakning så att man alltid har koll på att den är igång och fungerar. Detta kan vara speciellt viktigt för terminaler som står placerade på lite avlägsna ställen.

Flexibelt

TickIt-terminalerna passar offentliga anläggningar i inom- och utomhusmiljöer, centralt och på mer avlägsna platser.