TelMe™ MobyDoc

- scanning och dokumenthantering

TelMe MobyDoc är scannings- och dokumenthanteringssystemet som förenklar flödet i ditt arbete.

Scanna, e-posta eller fotografera

Att lägga in dokument, fakturor och kvitton i TelMe MobyDoc är enkelt. Du kan antingen scanna in dem, skicka dem till en speciell e-postadress som går rätt in i systemet eller fotografera dem med din mobilkamera och ladda upp dem.

Enkel och mobil attestering

När en faktura eller ett kvitto är upplagt i TelMe MobyDoc kan det lätt attesteras av rätt person, oavsett var denna befinner sig. Det enda som behövs är en dator, surfplatta eller mobil med internetanslutning. Inget mera väntande på papper som ska skickas runt till olika personer!

Fullt sökbart

Tack vare att du själv kan ange kategorier, projekt, fritext etc i TelMe MobyDoc är det lätt att söka reda på ett visst dokument. Varje dokument förses dessutom med ett unikt id-nummer.

Dokumentarkiv

Du kan enkelt märka upp och organisera dina avtal och andra dokument. Tack vare den överskådliga trädstrukturen blir det lätt att hitta det du söker.

Integration med andra system

TelMe MobyDoc kan integreras med det ekonomi- och fakturasystem du använder idag, till exempel populära Visma och Fortnox.

Kommunikation via systemet

I TelMe MobyDoc finns även funktioner för att kommunicera med dem som ska attestera. Du kan skicka påminnelser via sms eller e-post, antingen automatiskt eller manuellt.