TelMe™ Vikarie

- vikarietillsättning via SMS

TelMe Vikarie hjälper dig att snabbt tillsätta vakanta tjänster. Det är enkelt, sparar tid och resurser samt ger resultat med hög kvalitet. TelMe Vikarie används bland annat inom vård och omsorg samt barn och skola i flera kommuner runt om i landet.

Vikarietillsättning via SMS

Med några få klick skickar du ett SMS eller annat meddelande till vikarierna. I meddelandet beskrivs jobbet och personerna uppmanas att kontakta dig om de har möjlighet att ta uppdraget. När någon bekräftat att han eller hon tar jobbet skickas ett nytt meddelande ut till övriga om att tjänsten är tillsatt.

Sökbara profiler

Varje vikarie eller personal som är inlagd i systemet har en egen profil så att man enkelt kan plocka fram just de personerna man behöver för ett visst jobb. I profilerna kan man beskriva personens kompetens, när och var de kan jobba etc.

Schemaläggning

För att underlätta och planera vikarie­tillsättningen har TelMe Vikarie en väl utvecklad schemafunktion. Systemet har en smidig koppling mellan vikariernas och den fasta personalens scheman samt håller reda på regler för arbetstid.

Kommunikation med vikarierna

Det finns möjlighet att skicka olika typer av meddelanden från systemet: anrop om vikariebehov, tillsattmeddelande eller rena fritextmeddelanden. Meddelanden kan skickas antingen som SMS eller e-post.

Självservice

Vikarierna kan logga in och själva underhålla sina uppgifter via webben. Schema och lediga jobb är några av de funktioner de kan få tillgång till.

TelMe i mobilen

TelMe; Vikarie finns även med ett mer anpassat gränssnitt för mobilen, TelMe Mobile, som innehåller de viktigaste TelMe-funktionerna. Inloggning både för vikarien och för vikarietillsättaren.