TelMe™ Event & Konferens

- hanterar deltagarna på dina event och konferenser

TelMe Event & Konferens är ett komplett verktyg för hantering av deltagare på event och konferenser. Systemet ger överblick samtidigt som det medför en ökad tillgänglighet för deltagarna.

Profiler för deltagarna

Varje deltagare i ett event registreras i formulär och profileras så att man på ett enkelt sätt kan ta fram listor eller skicka meddelande till berörda. Exempel på profiler kan vara typ av företag, ska delta på galamiddag eller liknande.

Kommunikation med deltagarna

Eftersom varje deltagare är profilerad kan man lätt skicka meddelanden, antingen som SMS eller som e-post, med färdiga fraser som finns i systemet. Självklart kan man också skriva egna texter. Det perfekta valet för ett nyhetsutskick!

Unika deltagarlistor

Varje event kan ha personliga deltagarlistor så att man enkelt ser vilka andra personer som kommer att delta. Vill man träffa någon av de övriga deltagarna kan man direkt i formuläret bocka för den man till exempel vill matchmake:a med.

Egna formulär och webbplats

I TelMe Event & Konferens kan man enkelt skapa egna formulär för registrering av deltagare eller annan information, som till exempel Prize-awards. Med det lätthanterliga verktyget skapar administratören en webbplats för eventet och kan inkludera formulären i denna.

Matchmaking

Om man vill låta deltagarna mötas i så kallad speed-dating finns färdiga verktyg som gör det enkelt att planera in mötestider och vilka personer som ska mötas. Från TelMe Event & Konferens skickas sedan meddelande ut till deltagare via SMS om det förestående mötet.

Integration med betalsystem

TelMe Event & Konferens har integration med olika betalsystem som Visa, Mastercard och PayPal. För den som föredrar utskrivna fakturor går detta självklart också att göra.